Imprimeix
PDF
abr.
27

Mediació amb persones amb discapacitat

Sabíeu que GREC ofereix mediació per a les persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental?

 

La mediació és una tècnica alternativa de gestió de conflictes que ofereix la possibilitat de prendre protagonisme davant dels problemes o enfrontaments que ens afecten. Aquest protagonisme genera:

- confiança davant dels acords que es puguin arribar

- desenvolupament de capacitats i rols socials.

La tècnica de la mediació s’aplica en tots els àmbits, d’acord amb la voluntat integradora que té la resolució de conflictes.

La mediació amb persones amb necessitats intel·lectuals específiques és un dels casos que ens podem trobar en la nostra pràctica diària. En aquestes situacions, cal adequar la tècnica i vigilar aspectes com ara els nivells de poder, la utilització d'un llenguatge planer i no infantilitzat, etc. Per tant, la formació, l’especialització i l’experiència en el tracte són bàsics per a capacitar aquest tipus de mediadors professionals i per portar-la a terme amb unes garanties ètiques i de responsabilitat professional.

Què ofereix GREC

Un equip de professionals amb experiència en la resolució de conflictes de la vida diària, amb Núria Sánchez com a especialista en intervenció amb persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental. Treballen utilitzant una metodologia actual i cercant constantment noves tècniques.

On es poden fer les mediacions

Aquestes mediacions es poden realitzar en centres d'atenció directa de persones amb discapacitat intel·lectual, en serveis de mediació comunitària, com a suport de mediacions familiars amb algun membre afectat, en processos d'incapacitació, etc.

Demaneu més informació sobre la mediació per a persones amb discapacitat a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP