Imprimeix
PDF
febr.
15

Pack de 2 formacions per a empreses

temps

 

 

Formació pràctica per cohesionar equips i gestió del temps. Inclou un mínim de 3 hores de formació a la mateixa empresa.

 

 

 

 

Gestió del temps

Treballem amb pressa, estressats...

Malgrat tot, a vegades tenim la sensació de “perdre el temps”.

A través d'alguns patrons i eines aprendrem a aprofitar i -lo i administrar-lo de manera més eficient, compatibilitzant la vida personal, laboral i social, i gaudint d'una millor qualitat de vida.

 

equips

Formació pràctica per cohesionar equips, donant-los eines per optimitzar les habilitats socials i comunicatives.

Es tracta de conèixer i detectar les situacions de conflicte laboral i aprendre eines per poder solucionar-los o trobar estratègies per gestionar-los de manera que el conflicte pugui tornar-se un aspecte positiu. I és que, en el dia a dia del món laboral, a moltes persones els afecta més l'estrès que envolta aquestes situacions que no pas l'estrès de la feina.

 

Per què escollir GREC?

Treballem a través de la metodologia GAC (Gestió Alternativa de Conflictes) donant eines perquè la gent sempre més pugui gestionar els problemes de manera autònoma.

Disposem d'una xarxa interdisciplinar de professionals per oferir una resposta personalitzada a cada cas i seus arreu de Catalunya.

Entre els nostres clients, hi ha diferents administracions i nombroses entitats privades

definicio

Definició extreta del llibre Conflictología, d'Eduard Vinyamata

 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la sense cap compromísComparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP