Imprimeix
PDF
gen.
29

Crida de voluntaris projecte "Horts Urbans"

Des de la Taula de Participació Social de la qual GREC forma part, ens arriba aquesta crida:

 

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE:

Parcs i Jardins de Barcelona ofereix la cessió d’ús de tres horts urbans al Departament de Justícia per desenvolupar un programa que pretén crear hàbits de treballar i fomentar la responsabilitat de les persones mitjançant el cultiu de la terra. L’activitat que és du a terme canvia depenent dels dies i les estacions però, en termes generals, es basa en la plantació, sembra i manteniment de l’hort. 

  

L’hort Masia Can Mestres està ubicat al districte de Sants-Montjuïc al Camí Can Clos, 1-9. (intersecció FFCC/ c/del Foc, Bus 13 quarta parada). Dimarts i divendres són dies de rec.  La parcel·la està oberta de 9.00 h-14.00 hores.

  

L’altre hort, Pedralbes, està situat a Les Corts, c/ Castellet, 1 (intersecció Monestir de Pebralbes/Escola Betània). L’horari en què està oberta la parcel·la és de 9.00 h a 14.00 hores.

  

Es necessita com a mínim una persona per hort que pugui acompanyar els interns dos dies per setmana de 2 a 3 hores per dia. 

 

  

  

Si voleu ser voluntaris, poseu-vos en contacte amb:

  

 

Flavia Galmarini

  Tècnica

  Unitat de Recursos Comunitaris

   c/ Aragó, 332 | 08009 Barcelona | 93 214 01 00 (ext. 2609)|  Fax

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-laComparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP