Imprimeix
PDF
juny
29

Formació per a professorat: Tractament de la diversitat conductual i habilitats

professorat

En aquesta formació es tracten les alteracions de conducta i altres problemàtiques del desenvolupament i la personalitat, els diferents tipus de trastorns, el procés d’aprenentatge, estratègies per a la detecció dels trastorns i tècniques d’intervenció.

Com bé sabeu, el trastorn de conducta a l’escola constitueix un repte educatiu i sanitari d’abast. El TC també justifica converses àmplies per a promoure reflexions, recreacions i invencions en la posada al dia del sistema educatiu i en la previsió de noves fites de treball en xarxa en un mosaic de recursos interdisciplinaris en institucions mixtes educatives i sanitàries, en nous espais d’acció comunitària i en dispositius terapèutics específics.

El nombre creixent d'alumnes amb aquesta problemàtica i la convicció de molts de què les relacions humanes tendeixen a colorar‐se, en general, d’acumulacions de vivències d'insatisfacció, frustració i intenció agressiva, plantegen una sèrie de qüestions sobre la missió educativa avui en dia i la visió dels models vigents o dels referents assistencials.Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP