LA VOSTRA

XARXAVoleu publicar a la Mediatk?
TRENCA'T

EL CAP
NOTÍCIES
RECURSOSBiblioteca virtual
Jocs
Altres materials
Imprimeix
PDF
juny
08

Prevenció de conflictes, foment de la pau i cooperació per al desenvolupament

Aquest document que us enllacem està dedicat a la resolució de conflictes i al treball per a la pau a nivell “macro”, dins dels països i entre els països. Tracta quins avanços s’estan fent actualment en aquest sentit, quines són les propostes i els plantejaments de fons...

Us fem una transcripció de l’apartat “estructura de l’informe” perquè us pugueu fer una idea del que hi podeu trobar.

Esperem que us sigui útil.

 

 

“L’informe s’estructura en quatre parts. La primera part introdueix els conceptes més importants en l’àmbit de la prevenció i resolució de conflictes, el foment de la pau i la seguretat humana com a base teòrica per a l’anàlisi de la situació actual del peacebuilding en la cooperació per al desenvolupament.

La segona part presenta un resum dels resultats destacats de l’anàlisi de la situació actual de la resolució i la prevenció de conflictes, el foment de la pau i la seguretat humana en la pràctica de la cooperació internacional per al desenvolupament dels països seleccionats per a l’estudi.

La tercera part consisteix en l’anàlisi dels diferents països. Per a cada país es fa un resum de la seva política en l’àmbit del peacebuilding, destacant els objectius principals, els documents i les estratègies més rellevants i alguns instruments i iniciatives d’actuació concrets.

Seguidament, s’ha elaborat per a cada país un fons bibliogràfic amb resums dels documents més importants i una llista i una descripció d’institucions i iniciatives rellevants en l’àmbit del peacebuilding.

La quarta part de l’informe presenta un resum del fons bibliogràfic, incloent-hi també estratègies i documents estratègics d’altres països donants, a més de la bibliografia i pàgines web d’interès (tota aquesta documentació s’adjunta en un disc que acompanya l’informe).”Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP