Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 01/07/2011

Si teniu les imatges deshabilitades o problemes per veure aquest missatge, si us plau cliqueu aquí.


GREC

Butlletí electrònic

Data : 01/07/2011


Nous serveis per a empreses

empresa

Seminari "Gestió i resolució de conflictes":

Seminari compost de tallers teòrics i pràctics. Resolució de conflictes a partir de l'estudi del conflicte i de l’aplicació de diferents mètodes pràctics (artteràpia i coaching).

Activitats per a empreses en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa:

Activitats dirigides als treballadors de l’empresa i als seus familiars per gaudir de temps junts, a l’aire lliure i/o en instal·lacions de l’empresa, amb activitats artístiques.

 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


socis

Ajuda'ns a millorar la vida de les persones en risc d'exclusió social.

Ajuda'ns a fer els projectes de GREC realitat: fes-te soci

Consulta els avantatges. Ara, fes-te soci amb el 50% de descompte.

Les quotes de socis de GREC es reinverteixen en els projectes i activitats que es duen a terme per millorar la vida d’infants, joves, dones, gent gran i de persones en risc d'exclusió social.

Segons la llei 49/2002, la teva aportació desgrava a la declaració de la renda.


T'ha estat útil la informació d'aquest butlletí?


GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest correu electrònic amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins


Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu e-mail?

GREC


Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc


Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook


Segueix-nos a facebook!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia