Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 15/07/2011

Si teniu les imatges deshabilitades o problemes per veure aquest missatge, si us plau cliqueu aquí.


GREC

Butlletí electrònic

Data : 15/07/2011


Els imprescindibles per a la maleta de viatges? El somriure, el silenci... i les idees del catàleg de GREC!

 

maleta

 

Arriba l'estiu, moment de descans per a la majoria de la població.

Per tal que pugueu agafar idees de cara a la tornada de vacances, us enllacem el catàleg de serveis de GREC, amb noves activitats i productes.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Lectures que us recomanem durant aquest estiu

Mil sols esplendits (novel·la) de Khaled Hosseini - per obrir-nos a d'altres cultures, ampliar coneixements i comprovar que tots som força iguals.

Ser humano en los conflictos (assaig) de Jonan Fernandez - per aprofundir i reflexionar sobre el conflicte (des del gran conflicte internacional fins al conflicte interpersonal) i la seva gestió.

 L'art de saber escoltar (assaig) de Fancesc Torralba - per reflexionar sobre nosaltres mateixos i el que ens envolta des de plantejaments a l'abast de tothom.


Pròxima junta de GREC: 20 de juliol.

Consulta l'ordre del dia.


Bon estiu!

Aquest és l'últim butlletí que us enviem abans de les vacances. El butlletí tornarà a partir del mes de setembre.

Les oficines centrals de GREC tancaran del 25 de juliol al 15 d'agost per vacances.

 

 T'ha estat útil la informació d'aquest butlletí?

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest correu electrònic amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins


Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu e-mail?

GREC


Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc


Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook


Segueix-nos a facebook!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia