Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 09/09/2011

Si teniu les imatges deshabilitades o problemes per veure aquest missatge, si us plau cliqueu aquí.


GREC

Butlletí electrònic

Data : 09/09/2011


        comunitat

Per tal de prevenir conflictes comunitaris (ciutadans, veïnals...) GREC va posar en marxa l’any 2007 el servei de suport a la comunitat. És un projecte transversal que treballa a diferents nivells (municipi-barri-persones) buscant la millora de la convivència i de les relacions entre els ciutadans de diferents orígens, cultures...

El servei de suport a la comunitat s’estructura en tres eixos: el servei de mediació, l’agent comunitari –facilita el diàleg entre ciutadans, entre l’administració i els veïns... – i la facilitació de processos de participació ciutadana.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


  
        pares_docents

A la Mediatk trobareu novetats, recursos, jocs, vídeos...

A més a més, també hi podeu participar amb els vostres escrits, enregistraments... (més informació).

Al catàleg de serveis trobareu tot tipus de xerrades, tallers, jocs (tradicionals, del món...), activitats dinàmiques com ara rissoteràpia o cinefòrum... per millorar la convivència d'una manera divertida. Algunes de les temàtiques que hi trobareu són: orientació professional per a joves i adolescents, trastorns alimentaris, treball cooperatiu, gestió de la diversitat a l'aula...

dinamica

joc

foto pidces

img_3236

 

 

 

 

GREC us ofereix servei d'assessorament per fer que aquest curs sigui tot un èxit (ens podeu trucar al telèfon 972 200 545 o bé escriure'ns a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).


Notícies:
Agenda d'activitats de GREC (setembre-octubre):

Taller ACTIVEM LA MENT: Taller preventiu per mantenir i millorar la memòria. Activitat gratuïta. Aforament limitat  

Dies: Els dijous 15, 22 i 29 de setembre, i dijous 6 i 13 d'octubre  

Lloc: Orfeó Vilanoví (c. de l’Església 14)  

Organitza: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

 

I entre bambolines, estem treballant amb nous projectes a: l'IES Montilivi, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Palamós.

 

 T'ha estat útil la informació d'aquest butlletí?


GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest correu electrònic amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins


Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu e-mail?

GREC


Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc


Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook


Segueix-nos a facebook!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia