Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 21/10/2011

Si teniu les imatges deshabilitades o problemes per veure aquest missatge, si us plau cliqueu aquí.


GREC

Butlletí electrònic

Data : 21/10/2011


ETA cessa definitivament la lluita armada

Dia 1 d'una nova vida.

Avui comença una nova història, la història d'aquelles generacions que no sabran què és la por fruit de la violència social i política, que no sabran en primera persona què és ETA.

Dia 1 per al diàleg, la mediació, les vies de comunicació, perquè sigui una pau forta.

Tal i com ha passat a Irlanda, dia 1 per començar un llarg procés d'interiorització de la pau. Encara queden escletxes, reductes... però la societat incorpora aquesta resposta de futur, la pau, perquè aquestes escletxes siguin una minoria i quedin esmicolades.

Dia 1. Pau real.

Azahara Haughey. Coordinadora de projectes de GREC (i irlandesa de nacionalitat)


provacomunitats

Cartell dissenyat per Helena Torres.

Cuina amb Iolanda Bustos, cant amb el cor Àkan, moviment corporal amb Montserrat Barquín, pintura amb Mònica Aymerich, una taula rodona moderada per la periodista Mima Garriga...

Aquestes són algunes de les activitats del Re-crea't: Pensadores per a la pau, que es farà el dissabte 19 de novembre a la Cambra de la Propietat Urbana de Girona. (Es recomana portar roba còmode i una manta o estoreta).

I per als propietaris/àries, administradors/es de finques... Eines per a resoldre conflictes en la gestió de les comunitats, dissabte 26 també a la Cambra de la Propietat Urbana.

Inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i 972 200 545.


Bijuteria solidària

bijuteria

D' de Dones ha nascut dins del Centre Penitenciari de Girona després de molts mesos de treball sobre el conflicte i la convivència. Un projecte nascut de la pròpia voluntat de les dones, una unió feta realitat gràcies al treball de GREC.

Us presentem una mostra de la bijuteria feta per les dones del centre penitenciari; productes personals exclusius, tots elaborats a mà i amb material reciclat.

Consulta el llistat de productes 

Comandes: 972 200 545 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (GREC actua com a mitjancer sense ànim de lucre)


Tallers GREC per a tots els públics a Barcelona

Dissabte 26 de novembre
somriureDescarregueu-vos el tríptic.

10,00-11,30h Vols que els conflictes es transformin en oportunitats? Et donarem eines per aconseguir-ho

L'adquisició d’eines i d’estratègies ens ajuden a respondre d’una manera constructiva i positiva davant dels conflictes.

11,45-13,15h Et costa controlar les teves emocions i penses que, a vegades, et fan mal a tu mateix/a o als que t'envolten? Concedeix-te un espai per reflexionar sobre el que sents i com t'afecta.

Gestionar positivament les emocions ens permet millorar la qualitat de vida, enfortir l'autoestima, potenciar l’assertivitat i la resiliència.

Tarifes: 1 taller: 30€      2 tallers: 45 €       (Socis GREC descompte del 50%).

Inscripcions: Faciliteu-nos el vostre nom, cognom, telèfon i correu electrònic i el taller al qual voleu participar a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé al telèfon 972 200 545 (Places limitades.).

Lloc: Casa del Mar de Barcelona (carrer d'Albareda, 1-13. 08004 - Barcelona: mapa).


Agenda

  • 22 d'octubre: GREC participa a la Fira d'entitats del voluntariat (Girona)
  • 25 d'octubre: GREC intervé al programa de TV Girona "Té de tot", presentat per Lídia Vidal.
  • 19 i 26 de novembre: Pensadores per la pau (Girona)
  • 26 de novembre: Tallers GREC (Barcelona)
  • 15 de desembre: Finalitza el termini de presentació de la fitxa inicial del projecte del Premi Nafent.
  • 17 de desembre: Trobada GREC (Girona)

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest correu electrònic amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins


Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu e-mail?

GREC


Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc


Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook


Segueix-nos a facebook!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia