Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 18/11/2011


GREC

Butlletí electrònic

Data : 18/11/2011


El treball de GREC als centres penitenciaris

Noves activitats i cursos formatius   Notícies:


Agenda d'activitats de GREC:

24.11.11: Nit Jove de Cinema Solidari. GREC presenta la pel·lícula "En un món millor", que tracta la no-violència i la resolució pacífica de conflictes. Cinema Truffaut, Girona. 

25.11.11: Dia Internacional contra la violència vers les dones. Cinefòrum coorganitzat per GREC, amb la projecció de la pel·lícula Te doy mis ojos. Sarrià de Ter.

26.11.11: Eines per a resoldre conflictes en la gestió de les comunitats. Cambra de la Propietat Urbana de Girona.


GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest correu electrònic amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins


Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu e-mail?

GREC


Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc


Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook


Segueix-nos a facebook!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia