Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 27/01/12


GREC

Butlletí electrònic

27/01/2012


Píndola resolutiva 2: L'apoderament. Agafa les regnes!

Apoderar-nos vol dir sentir-nos forts i tenir la capacitat per controlar la nostra vida. Això que a vegades sembla tan fàcil se'ns fa difícil per circumstàncies econòmiques, socials...

En quins casos es treballa l'apoderament?

En persones amb risc d'exclusió social, per exemple. Però també en empreses per tal d'aixecar els ànims dels treballadors i evitar el seu desgast.

Com ho fem? Com podem recuperar les regnes de la nostra vida?

  • Treballant l'autoconfiança. Així recuperarem l'autoritat per prendre les nostres pròpies decisions, resoldre problemes i superar la por als canvis. I encara més: podrem organitzar-nos amb altres persones per aconseguir una meta comú.
  • Millorant la nostra comunicació. Expressant les nostres opinions, els nostres objectius... I reconeixent-nos uns i altres allò que fem bé, les nostres habilitats.
  • Sentint-nos motivats i valorats. Busquem coses que ens estimulin, que ens facin sentir vius.

        Pack de 2 formacions per a empreses                                              Pack "escola integral":

franja1

        Resolució de conflictes per a entitats i associacions                            Curs de tècniques teatrals per a la resolució de conflictesfranja2

En col·laboració amb RAI i l'Aula de Teatre de la Universitat de Girona


Coneix els nous avantatges per als socis!

Els socis que vulguin accedir a aquest descompte hauran de presentar carnet acreditatiu o semblant per poder-se acreditar com a tal.

  • Sessió de flotació individual  (1h). Centre STRESS-ZERO. Badalona. BCN. 50% de descompte per als socis de GREC.
  • Els socis de GREC disposen d'entrada més econòmica (12 euros) a Thalassa Sport i d'un 10% de descompte en els tractaments.
  • 10% a qualsevol sessió o packs de sessions de Flotarium a qualsevol dels 4 centres de què disposen.
  • Alibri Llibreria ofereix als socis de GREC el 5% de descompte en els llibres que es poden trobar al seu establiment.
  • Els socis de GREC poden beneficiar-se d'un 10% de descompte en la compra de productes a la botiga del Museu de la confitura. A més a més, l'entrada és gratuïta i inclou una degustació de confitures.
  • El Cosmocaixa de Barcelona ofereix als socis de GREC el 50% de descompte a les exposicions temporals i permanents del Museu, a més de descomptes en activitats 2 o 3 cops l’any.

Fes-te soci!


GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest email per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "BORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia