Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 24/02/12


GREC

Butlletí electrònic

24/02/2012


Píndola resolutiva 4: L'actitud de guanyar-guanyar

 

Molts homes de negocis utilitzen sovint l'expressió "win-win" (guanyar-guanyar) quan tanquen un tracte. Aquest terme sempre s'ha fet servir en l'àmbit de la gestió de conflictes. Es tracta de canviar de perspectiva i actuar davant del conflicte de manera proactiva i no reactiva, de cooperar en lloc de posar-nos a la defensiva.

I és que, en realitat, habitualment no discutim sobre qüestions radicalment oposades (blanc o negre), sinó que hi acostumen a haver-hi punts en comú. No deixem que la tossuderia ens guanyi i agafem perspectiva.

"Farem les coses com jo digui!", "doncs no! Ho farem a la meva manera!". No ens embranquem en una lluita de poder; canviem el xip: jo vull guanyar i tu també, per tant, arribem a punts d'acord. Com? 

  • Discutiu les necessitats i no les solucions: el procés serà molt més constructiu. Un exemple: només queda una llimona a la nevera i els dos companys de pis la volen. Després de discutir i discutir... l'acaben partint per la meitat. L'un l'utilitza per a fer-se un petiiiiit suc; l'altre, per ratllar la pell de la llimona per a un pastís. Ostres, però si en realitat no eren necessitats contraposades ni conflictives! Si els dos haguessin pogut gaudir de la llimona sencera!
  • Ataquem els problemes... no les persones.
  • Reconeguem les nostres diferències.
  • Mostrem-nos oberts al diàleg.

Menys estrès i més guanys. Assegurat!


buscar_feina

 

Taller d'habilitats socials i recerca de feina

Formació per a grups. La poden contractar entitats, associacions, administracions... 

Treballem les habilitats socials importants per a la recerca de feina: tècniques d’aprenentatge sobre la presentació, la realització d’una entrevista laboral... a més d’informar sobre les eines necessàries per a la correcta recerca laboral.

La formació es pot ampliar amb un mòdul sobre recerca de feina per internet (currículum digital, portals de recerca de feina, etc.).


Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Nous avantatges per als socis

promocosmo

 

Entrada gratuïta al Museu del Cosmocaixa i al Clik per a tu i la teva família, presentant el carnet de soci de GREC.

Més informació

Oferta vàlida del 18 de febrer al 29 d'abril d'aquest any.

famimg01

 

 

 

Gaudeix d'un 10% de descompte als Vilars Rurals! Cardona, Arnes i Sant Hilari t'esperen.

Prova aquest nou concepte de turisme rural.

Més informació

 


Agenda

10, 17 i 24 de març Curs de tècniques teatrals per a la resolució de conflictes

12 i 19 de maig       Curs en metodologies participatives

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

 

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia