Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 13/04/12

GREC

Butlletí electrònic

13/04/2012


jornades

III Jornades de mediació GREC:

Gènere i Conflicte

27 i 28 d'abril a la Casa del Mar de Barcelona (divendres tarda i dissabte matí).

En aquesta edició volem reflexionar sobre les contribucions que es poden fer des de l’àmbit del conflicte i la convivència per promoure unes relacions igualitàries, respectuoses i no discriminatòries entre homes i dones, nens i nenes. Per això hem preparat dos tallers introductoris sobre la perspectiva de gènere i el poder, una taula de reflexió i un tancament creatiu a través del teatre-dansa. Aquestes jornades s’adrecen a tècnics, agents comunitaris, mediadors i estudiants de mediació, mestres, treballadors socials, educadors socials, entitats proveïdores de serveis igualitaris i entitats del món de la educació.

Consulta el programa

Ja podeu fer la inscripció a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la indicant nom i cognoms, professió, correu electrònic i telèfon.


Píndola resolutiva 7: Empatia - posa't al meu lloc!

Moltes vegades ens enutgem amb algú perquè no es posa en el nostre lloc, no ens entén, no ens escolta... De qui és culpa, de l'altre o de nosaltres mateixos?

Tot seguit us presentem alguns consells que propicien l'empatia, per tal de sentir que els altres ens comprenen.

Des del punt de vista del que parla

 • Per mantenir una conversa franca, sigues transparent i obert amb el teu interlocutor. A vegades parlem 'entre línies' i és poc entenedor, cosa que pot generar malentesos.
 • No ataquis a les persones, perquè així s'inflama la conversa. No et justifiquis ni estiguis a la defensiva.
 • Perquè no hi hagi confusions és important expressar-nos bé. Millorarem molt la nostra comunicació si fem servir exemples i imatges, a més d'esquematitzar i ordenar bé el que volem dir.

Des del punt de vista del que escolta

 • No neguis o ignoris els sentiments de l'altra persona.
 • Tingues en compte la comunicació verbal i no verbal.
 • No corris i vulguis treure solucions o conclusions abans d'hora.
 • És bàsica l'escolta activa.
 • Pregunta tot allò que no entenguis. I també tots aquells detalls que necessitis conèixer per tenir una idea més clara del missatge i poder-lo contextualitzar.
 • Repeteix amb d'altres paraules el que l'altre t'està dient o fes-ne un resum per verificar que comprens el missatge.

Dissabtes 12 i 19 de maig. Inscripcions obertes!

rai

RAI i GREC organitzen un curs en metodologies participatives.

L'objectiu és adquirir recursos i eines per a gestionar la participació en diferents contextos de processos grupals (grups de que formem part, tallers, processos de presa de decisions...) des de la base ideològica de l'educació popular. Aquests recursos ens ajudaran a millorar la horitzontalitat i la gestió de conflictes a les entitats, col·lectius o grups en els que participem. Dirigit a tota persona interessada en la construcció col·lectiva, en la organització social de base, en processos educatius participatius... (educadors/es, estudiants de pedagogia, d’educació social, membres d’entitats, associacions, col·lectius...).

Més informació.

Dates: 12 i 19 de maig, de 10 a 14 i de 16 a 18 hores.

Lloc: Centre Cívic de Palau (C/ Saragossa, 27, Girona).

Preu: 80 euros. Socis de GREC 40% de descompte (presentant l'acreditació).

Inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Formació sota demanda

A GREC desenvolupem formació a mida a preus molt ajustats. Comptem amb professionals de múltiples disciplines per oferir-vos un producte ric i solvent.

Algunes idees sobre la formació que us podem oferir:

 • Treballem l'autoestima i les emocions amb infants i joves
 • Habilitats socials i recerca de feina
 • Riureteràpia per millorar la cohesió grupal
 • Gestió de conflictes per a la motivació d’equips i finalitats comercials
 • Community manager: la vessant social del 2.0

Ara mateix, estem treballant a Igualada, Banyoles, Girona, Barcelona, Badalona... Venim també a treballar a la vostra empresa/entitat/associació/escola? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia