Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 30/05/12


GREC

Butlletí electrònic

30/05/2012


Píndola resolutiva 10: Coneix-te a tu mateix

 

Alguns dels puntals per a la pràctica i prevenció dels conflictes són els següents:

Ja ho deia Shakespeare: "De tots els coneixements possibles, el més savi i útil és conèixer-se a si mateix" - William Shakespeare.

Això implica ser conscients de les nostres fortaleses i debilitats, aprendre a identificar els nostres estats d'ànim i les conseqüències que aquests poden tenir en el comportament... Així podrem controlar les nostres reaccions i utilitzar-les productivament.

Alhora, podrem comprendre bé el comportament dels que ens envolten, identificar els seus sentiments i emocions, i actuar amb efectivitat en les nostres relacions interpersonals.

Escolta't a tu mateix/a. Ja veuràs com serà més fàcil relacionar-te, tant a la feina, com a casa, o amb els amics!


udgCommunity Manager: La Vessant Social del 2.0

La Fundació Universitat de Girona i GREC Grup de Recerca i Estudi dels Conflictes organitzen un Curs d'Estiu en Community Manager: La Vessant Social del 2.0 (semipresencial)

Més informació

 


Reflexions sobre mediació civil i mercantil

"La mediació ha de ser assumida per l'advocacia com un instrument al seu servei, al qual puguin acudir amb plena confiança, coneixent el paper que han d'exercir en la mateixa i les enormes utilitats que pot reportar per als interessos del seu client, especialment en els casos que requereixin rapidesa, eficàcia i manteniment de les relacions futures".

Descarrega't i llegeix l'article sobre mediació civil i mercantil sencer.


Galeries d'imatges

GREC participa a la Marató de la pobresa de TV3 i a la 2a jornada de la solidaritat.

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia