Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 29/06/12

GREC

Butlletí electrònic

29/06/2012


Píndola resolutiva 12: Vacances = conflictes?

El fill de la Maria, en Pau, ja ha acabat l'escola. Té 7 anys i aquest any no pot anar al casal d'estiu perquè la crisi ha afectat de ple l'economia familiar. La Maria treballa més hores que un rellotge... però el seu home està a l'atur i no sap com omplir les hores. Quina contradicció!

Han pensat que una bona manera d'esbargir-se i carregar piles serà anar al càmping amb la resta de la família. Però s'han encès els senyals d'alerta per possibles conflictes! Que si cunyats, que si sogres, que si mainada, que si els problemes econòmics...

Com enfrontar les vacances sense discussions?

Com ho hem de fer per tenir més paciència i no generar un conflicte de petites coses?

Us proposem algunes pautes:

  • Dialoga i explica a la teva parella què n'esperes d'aquestes vacances.
  • Tenint en compte aquests interessos, cedeix i sigues flexible.
  • Reserva temps per a la teva parella i per als teus fills, distribuint les responsabilitats d'uns i altres.
  • Si sorgeix algun problema, agafa aire i busca'n la causa: així serà més fàcil solucionar-lo d'arrel i evitar que torni a produir-se.
  • El mateix per als teus fills: escolta'ls, no basis els conflictes en una lluita de poder.
  • Posant-nos al lloc de l'altre arribarem a punts en comú o possibles àrees d'acord per pactar possibles acords.

La vida no és perfecta. Assumim que hi poden haver problemes, conflictes... però intentem reconvertir-los en oportunitats per coneixer-nos millor i enfortir les nostres relacions.

Llegeix més articles sobre vacances en família al bloc de GREC.


professoratFormació per a professorat: "Tractament de la diversitat conductual i habilitats"

En aquesta formació es tracten les alteracions de conducta i altres problemàtiques del desenvolupament i la personalitat, els diferents tipus de trastorns, el procés d’aprenentatge, estratègies per a la detecció dels trastorns i tècniques d’intervenció.

També continuen en marxa els cursos/tallers habituals de GREC: clima d'aula, millora de la convivència als centres, mediació, aprenentatge cooperatiu, treball en equip... i d'altres de suport personal als mateixos professors/es: rissoteràpia, gestió d'emocions, coneixement d'un mateix...

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Consulta el càtaleg d'activitats de GREC


games-160x100 Jocs online sobre resolució de conflictes per a un estiu divertit

Visita l'apartat de jocs de la Mediatk. Un munt d'entreteniments per aprendre valors i eines de convivència d'una manera divertida.

GREC dóna la possibilitat de fer una presentació guiada dels jocs amb un monitor/a que condueixi els debats i diàlegs sobre el contingut.

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | C/ Garrotxa, 7 - 17006 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia