Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 13/07/12


GREC

Butlletí electrònic

13/07/2012


Píndola resolutiva 13: La intel·ligència emocional

L'Ester i en Joan fa dies que no dormen. Estan atabalats perquè volen canviar la seva filla Paula d'escola: a banda dels dilemes que tenen sobre quin centre és el millor, també tenen por que la petita no s'ho prengui bé o que no s'adapti.

Avui han vingut a GREC perquè els donem consells per abordar la problemàtica i que això no suposi un conflicte per a la família:

  • El primer pas és explicar a la Paula per què la canvien d'escola. Si comprèn els motius, la situació se li farà menys angoixant i estressant. A més a més, és important que s'involucri en el canvi per fer-se'l seu.
  • També cal fer saber a la Paula que no perdrà els amics de l'escola d'abans, sinó que en guanyarà de nous.
  • Abans de començar les classes, tota la família pot visitar junta la nova escola.
  • Cal que els pares acompanyin la Paula durant el procés d'adaptació: que l'escoltin, que es posin a la seva pell i empatitzin amb el que sent... I que estiguin atents al seu comportament durant els primers mesos per detectar si necessita algun tipus d'ajuda més personal. Però, sobretot, no tinguem pressa i donem-li temps a la Paula per fer-se el seu lloc.
  • Caldrà eradicar frases com ara "a la nova escola t'has de posar les piles" o "si no t'esforces, no aconseguiràs res", perquè provocaran més angoixa.
Que aquest estiu serveixi per treballar aquestes qüestions entre pares i fills!


Memòria GREC 2011

Coneix més de prop l'entitat! Descarrega-la en format PDF.


estiu_cosmocaixaEl CosmoCaixa i GREC us conviden al Toca Toca

Només cal presentar el carnet de GREC a les taquilles del Museu
Podràs entrar amb la teva família (pares i fills)
Places limitades/ inclou l’entrada al Museu
Promoció vàlida fins l’11 de setembre del 2012

Vols saber com fer-te soci de GREC?

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | C/ Garrotxa, 7 - 17006 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia