Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 27/07/12


GREC

Butlletí electrònic

27/07/2012


Píndola resolutiva 14: La convivència familiar

Per a tu... què és el més important en un conflicte?

- Les persones que hi intervenen.
- La manera com es desenvolupa el conflicte i com les persones intenten resoldre'l.
- El problema o les diferències essencials que provoquen el conflicte, és a dir, les necessitats o interessos que s'hi contraposen.

Escullis la que escullis... tens raó. Totes les opcions són correctes. A l'estiu canvia la nostra rutina i la convivència familiar es fa més intensa, fent evident temes que durant l'any no afloren, ja sigui amb la parella, amb els fills... No és pas dolent! Al contrari: permet expressar els nostres punts de vista i arribar a acords, sempre i quan afrontem els conflictes adequadament. No esquivem ni neguem els conflictes perquè es faran més grans. Assumim-ho: tots som diferents i és natural que surtin punts de discordança.

Sigui com sigui, no prenguis decisions dràstiques.

I si necessites assessorament professional, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Pel·lícules i resolució de conflictes: la nostra proposta per a unes vacances enriquidores!

Per treballar els conflictes de parella: Prueba de fuego

Per treballar les diferències racials: Crash

Per treballar els rols i els judicis: Dotze homes sense pietat

Per treballar la resiliència: Voces inocentes


Bon estiu!

El butlletí tornarà a partir del mes de setembre.

Mentrestant, pots fer un repàs a les píndoles sobre conflictes que hem publicat al llarg de l'any.

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | C/ Garrotxa, 7 - 17006 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia