Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 22/10/12


GREC

Butlletí electrònic

22/10/2012


 

Píndola resolutiva 18: La imparcialitat. O com la Caputxeta Vermella no era tan bona

caputxetaTots coneixem el conte de la Caputxeta Vermella però ningú no ens l'ha explicat mai des de la perspectiva del llop.

- El llop sempre havia cuidat el seu bosc i, de cop, es va trobar amb una persona estranya, amb pinta sospitosa (quina caputxa!), que li explicava històries sobre una àvia malalta.

- Ell volia demostrar a la nena que el bosc era perillós. Per això va fer un pacte amb la seva àvia per donar-li un ensurt.

- La petita, en arribar a la casa i trobar-se el llop vestit d'àvia, va començar a menysprear-lo: "Quines orelles! I quins ulls! I quines dents!" Que desagradable! El llop posava l'altra galta un cop i un altre, i la caputxeta no parava d'insistir, fins que ell, cansat, va respondre: "Aquestes dents... són per menjar-te millor!".

- La nena es va espantar i va sortir corrents cridant. El llop va sortir de la casa per calmar-la, però no hi va ser a temps. Així va ser com va aparèixer el caçador. I l'àvia... doncs l'àvia mai es va voler posicionar i explicar la seva versió de la història.

Quan tinguem un problema i ens bloquegem, agafem distància per veure totes les posicions, tal i com fan els mediadors professionals. No jutgem i centrem-nos en el problema. Perquè, a la vida, tots som Caputxetes i tots som llops.



triptic_freijomil_cata2Gestió de les relacions dins les organitzacions

L'arterapeuta Anna Freijomil i GREC estem implantant amb èxit els següents projectes per a organitzacions públiques i privades:

- Seminari sobre gestió i resolució de conflictes

- Activitats per a les empreses en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa

- Càpsules formatives: la mateixa intensitat en menys tempstriptic_freijomil_cata

  • Relacions interpersonals per a empreses familiars
  • Gestió de conflictes amb creativitat
  • Gestió de conflictes per a la motivació d’equips i finalitats comercials

Diferents empreses de formació, sanitat, familiars... ja treballen amb nosaltres.

Si voleu ser una d'elles, consulteu el díptic per a més informació.

 


Assemblea de GREC

Dissabte 17 de novembre a La Casa del Mar de Barcelona (Carrer d'Albareda, 1-13) a les 10.30 hores. Parlarem de:

  • Integració de GREC a Plataforma Educativa.
  • Informació de la situació real de GREC.
  • Projectes presents i futurs.
  • Quina relació vols o esperes de GREC? Dinàmica de World cafè.
  • Oferiments de persones voluntàries i la possibilitat d’activar alguna de les comissions.

Esperem comptar amb la vostra assistència. Confirmeu-nos-ho, si us plau, a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | C/ Garrotxa, 7 - 17006 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia