Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 19/11/12


GREC

Butlletí electrònic

19/11/2012


Píndola resolutiva 20: Divorci, un conflicte de petits i grans

dirvorci

 

La Mireia i en Pol se separen. Un fet que ja és de per sí prou feixuc, però que encara ho és més perquè pateixen per la seva filla Irina.

S'han posat en contacte amb el Servei de mediació de GREC per analitzar la situació i quina és la millorar manera per encarar tots tres aquest conflicte legal, social i psicològic. Partim d'un objectiu  comú: tots dos volen el millor per a la Irina.

Aquests són algunes de les reflexions que n'hem extret:

  • Tots necessitem un lloc on sentir-nos tranquils i relaxats. Quan mantenim un conflicte, hem de trobar aquests espais físics de serenor que ens ajuden a agafar distància i a temperar-nos. En el cas d’un divorci, hem de fer que els més petits continuïn sentint-se bé a casa.
  • Les baralles i els crits continus no arreglen res: comportem-nos com a adults i busquem solucions. Normalment, tots fem coses bé i coses malament. Així que, si els adults no es culpen l’un a l’altre, tampoc ho faran els infants.
  • Els nens/es mai han de servir per enfrontar-se. Els pares podran tenir els problemes que siguin, però sempre tindran aquests fills en comú.
  • Els fills han de tenir clar que ells no tenen res a veure amb el fet que els pares es vulguin separar.
  • Si tots expliquem com ens sentim, superarem els mals moments més ràpid.

 

Heu viscut casos similars? Teniu consells que vulgueu compartir? Feu-nos-els arribar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la (garantim l'anonimat).


Reglament de la Llei de mediació en l'àmbit del dret privat

D'aquí a pocs dies entra en vigor el Reglament de la Llei de mediació en l'àmbit del dret privat.

El reglament estableix i desenvolupa un procediment que és d'aplicació preceptiva a les mediacions públiques que gestiona el centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, com a servei públic. També regula les relacions de col·laboració entre el Centre de Mediació e dret Privat de Catalunya. els col·legis professionals i les associacions professionals acreditades de l'àmbit de la mediació i d'altres entitats i desenvolupa els criteris per a la necessària formació específica de la persona mediadora, així com la composició i el funcionament del comitè assessor.

Si hi voleu donar un cop d'ull: Decret 135/2012, de 23 d'octubre


solucions_creatives

Problemes? Solucions creatives.
Dimitim de la crisi!

A GREC treballem amb mediacions, projectes i formacions per gestionar i resoldre conflictes i problemes.

Solucions creatives, participatives, personalitzades, amenes, econòmiques, duradores...

Tots aquests clients (ens públics, ens privats i àmbit educatiu) i més de 10 anys d'experiència ens avalen.

Crisi? Posem-hi solucions (i bona cara!).

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | C/ Garrotxa, 7 - 17006 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia