Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 11/01/2013


GREC

Butlletí electrònic

11/01/2013


Píndola resolutiva 22: Per on comença el canvi?

vareta

 

Una aula plena de professionals (curs "Abordatge de la violència dels adolescents" per a la Diputació de Barcelona). Parlem de violència durant l'adolescència, i de com abordar-la.

Continguts teòrics, dinàmiques pràctiques, anàlisi de casos...

I, de cop, una professora alça la mà i diu: "Primer hauríem de canviar nosaltres mateixos per, després, aconseguir canvis en els altres".

Aquesta és l'autèntica vareta màgica.

 


Les VOSTRES solucions contra la crisi

Dolors  > Intento girar pàgina i no fer cas d'aquesta crisi que jo ni els meus hem creat. Dono valor al dia a dia, a tot allò que ens acosta més els uns als altres. M'adono que la crisi no em pot prendre el temps, el meu temps i com jo el gestiono amb les persones més pròximes, tant a nivell familiar com professional.
 

Montserrat > Som 5 a casa; tinc 4 fills, dos de biològics i dos en acolliment familiar i la meva solució personal, solidària i creativa respecte a la crisi és dissenyar menús que siguin sans i nutritius seguint la dieta mediterrània per un cost total de 10 euros al dia entre tots i posar-ne 1 en un fons comú per donar a una ONG al final de l'any. Cal fer un esforç d'imaginació, però és possible.

Llegeix-ne més solucions contra la crisi dels nostres lectors


2a edició de la xerrada-taller Convivència i comunicació a Lloret (gratuïta)

El passat mes de novembre l'Ajuntament de Lloret i GREC van oferir la xerrada-taller Convivència i comunicació. Una jornada molt pràctica que va generar molt d'interès entre els participants. Tant que se celebrarà una nova trobada el dia 24 de gener de 2013.

A la nova jornada treballarem eines de comunicació per poder ser més assertius, per poder demanar el que necessitem i per poder reclamar quan creiem que la confiança s'ha vist esquerdada.

Dijous 24 de gener, de 19 a 21 hores
Centre cívic El Rieral de Lloret de Mar
Activitat gratuïta
Organitzen: Ajuntament de Lloret de Mar i GREC

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | C/ Garrotxa, 7 - 17006 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia