Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 8/02/2013


GREC

Butlletí electrònic

8/01/2013


Píndola resolutiva 24: Gestió relacional

relacions_interpersonals

Si a estones notes

Que et costa relacionar-te, que et costa guanyar-te la confiança de la gent.

Que et falta seguretat.

O que, fins i tot a la feina, et costa tancar acords o guanyar-te la credibilitat dels teus companys...

Potser has de millorar la gestió de les teves relacions, per entendre les teves emocions i les dels altres, per comportar-te tal i com sents i vols, sense que els impulsos et superin o que la voluntat dels altres et coaccioni.

Es tracta d'aplicar la intel·ligència emocional a les nostres relacions. Una assignatura pendent del nostre sistema escolar, perquè la gestió de les emocions i les relacions interpersonals no són una cosa fàcil. Com ho podem fer?

  1. És important conèixer-se a un mateix: què pensem, què sentim, per què...
  2. Relaciona't amb els altres com t'agradaria que ho fessin amb tu.
  3. Escolta, entén, respecta, cuida. A tu i als altres.
  4. Til·la. Sí, sí... til·la o l'estratègia que et funcioni millor per agafar perspectiva. Perquè no és bo ser reactiu. I perquè l'assertivitat és indispensable.

I si tu sol/sola no te'n surts, et farem de mirall i t'ajudarem a trobar les eines per tenir unes relacions més sanes. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Vols formar part de les comissions de participació de GREC?

comissions

El divendres 15 de febrer celebrem una reunió d'actualització de les comissions de participació de GREC.

Les comissions desenvolupen tasques d'estudi i d'intervenció, d'acord amb l'especialitat professional de les persones que les integren: hem tingut comissions de gent gran, de mediació i tècniques innovadores de resolució de conflicte, sobre el paper de la dona i el seu apoderament...

Si vols tenir més informació i/o confirmar la teva assistència, escriu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Divendres 15 de febrer, a les 17,30

Carrer de Mallorca, 270 (Cafeteria Regola d'Arte, cantonada amb Pau Claris). Consulta el mapa

I si vols participar més activament a l'entitat, reserva't el matí del dissabte 23 de març, perquè celebrarem assemblea.


2a xerrada a Lloret amb el triple de públic

La segona convocatòria a Lloret de Mar per parlar de comunicació i convivència ha estat un èxit d'assistència. S'ha triplicat l'assistència respecte la 1a xerrada-col·loqui gratuïta.

En aquesta segona edició hem aprofundit i treballat els temes que preocupaven els assistents, centrant-nos, aquest cop, en els problemes de comunicació en l'entesa entre les persones. Hem parlat de les barreres comunicatives a l'hora d'expressar-se, de la importància del com expressem el que volem o necessitem, de la diferència entre peticions i exigències, i de les bases d'una comunicació no violenta.

Com en l'anterior sessió, la reunió va ser molt participativa, intercalant les explicacions teòriques amb casos de la vida quotidiana per poder fer un aprenentatge significatiu.

Van sorgir temes d'interès per a properes convocatòries, com ara la resiliència davant les adversitats, o com potenciar els recursos d'un mateix en situacions de crisi.

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | C/ Garrotxa, 7 - 17006 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia