Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 8/03/13


GREC

Butlletí electrònic

8/03/2013


Píndola resolutiva 26: Gestionar conflictes a la feina

personas_236322Quant de temps invertim en gestionar queixes i problemes a la feina, expedients disciplinaris, rotació de personal i mal ambient laboral...? I quants diners suposa això? I quants maldecaps que, després, repercuteixen en la nostra salut?

Com podem millorar-ho?

Primer de tot, cal bona voluntat per tota les parts: gerents i treballadors. Cal estar sensibilitzats i establir canals comunicatius i clima de confiança per poder abordar aquestes situacions.

Cal identificar el problema i mesurar-ne l’impacte recollint els punts de vista de l'equip o individu implicat: pot tractar-se d’un conflicte individual menor (desacord en alguna cosa, personalitats que xoquen...) o d’un problema col·lectiu, pot ser un problema que es pot resoldre de manera informal, parlant i escoltant, o formal, quan es s’oficialitza la queixa. Cada situació requereix solucions diferents amb l’objectiu que el problema no persisteixi i s’evitin rivalitats, estrès, infelicitat, ressentiment...

Cal establir consensuadament nous estàndards de rendiment, nous protocols, amb els membres de l'equip. I acordar el mètode i el calendari d'actuació, així com de supervisió/auditoria.

I treballant la sensació d’equip, reconeixent els avenços i contribucions.

Tot plegat, amb els ingredients habituals del sentit comú: bona comunicació, retroalimentació contínua i entrenament.

El resultat és evident: millora el rendiment. Si necessiteu eines o entrenament, compteu amb nosaltres: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 


jornades

III Jornades de mediació GREC:

Gènere i Conflicte

19 i 20 d'abril a la Casa del Mar de Barcelona (divendres tarda de 17 a 20,30h i dissabte de 10 a 14h.).

En aquesta edició volem reflexionar sobre les contribucions que es poden fer des de l’àmbit del conflicte i la convivència per promoure unes relacions igualitàries, respectuoses i no discriminatòries entre homes i dones. Per això hem preparat dos tallers introductoris sobre la perspectiva de gènere i el poder, una taula de reflexió i un tancament creatiu a través del teatre-dansa. Aquestes jornades s’adrecen a tècnics, agents comunitaris, mediadors i estudiants de mediació, mestres, treballadors socials, educadors socials, entitats proveïdores de serveis igualitaris i entitats del món de la educació.

Ja podeu fer la pre-reserva de la vostra plaça a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la indicant nom i cognoms, professió, correu electrònic i telèfon.

En breu, anunciarem els ponents i les tarifes.


«La mediació és un 76% més barata que la justícia ordinària segons les dades del Banc Mundial»

A la revista digital diariojuridico.com, de 24 de gener, es va publicar la notícia «La mediació és un 76% més barata que la justícia ordinària segons les dades del Banc Mundial», a propòsit del Congrés de Mediació en l’Àmbit de les Assegurances, que va tenir lloc a Barcelona el 24 de gener. Durant el congrés es van analitzar les noves oportunitats de mediació plantejades a l’empara de la Llei 5/2012 sobre mediació en assumptes civils i mercantils.

Podeu llegir l’article a la revista diariojuridico.com.

Coneixeu més a fons els serveis de mediació de GREC.


GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

 

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia