Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 08/04/13


GREC

Butlletí electrònic

08/04/2013


Píndola resolutiva 28: Com gestionar un conflicte si no tenim confiança amb l'altra part?

Hem parlat sovint de tècniques de gestió de conflictes, com ara el win-win (guanyar-guanyar a través de la col·laboració). I per què és important conèixer tècniques? Perquè les situacions de conflicte són habituals -a casa, a la feina...- i hi intervénen els nostres interessos, necessitats, objectius o valors, interferint amb l'altra part. Vaja, que és habitual tenir prioritats diferents, maneres de percebre-ho diferent. No hi ha res de dolent en això! Sovint, un conflicte presenta oportunitats de millora. Per tant, és important comprendre (i aplicar) diferents tècniques de resolució de conflictes.

Avui us presentem l'estratègia del compromís: arribar a un pacte que satisfaci les dues parts a un nivell acceptable. Serveix:

  • Per trobar un acord temporal sobre temes complexos.
  • Quan les parts es coneixen poc i encara hi ha poca confiança.
  • Ens permet relaxar l'ambient i guanyar temps abans no arribem al pas següent del win-win.

Cal tenir en compte, però, que:

  • El compromís només és una solució temporal fins que no puguem arribar a la col·laboració, perquè a llarg termini cal arribar a la confiança.
  • Requereix vigilància i control per garantir que es compleixen els acords.
  • I, sobretot, cal vigilar per no derivar en una situació en què les dues parts no estiguin satisfetes amb el resultat (una situació perdre-perdre).


jornades

Agenda

III Jornades de mediació GREC: Gènere i Conflicte

19 i 20 d'abril a la Casa del Mar de Barcelona (divendres tarda de 17 a 20,30h i dissabte de 10 a 14h.)

Consulta el programa 

Més informació i inscripcions


En què estem treballant?


Gestió dels conflictes, gestió de les emocions... Gestió del trastorns alimentaris

La intel·ligència emocional als centres educatius

Com gestionem el processos de canvi?

Eines per a la millora de la convivència en els diferents àmbits laborals

Pensem i riem, amb una xerrada per a pares i fills

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

 

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia