Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 04/06/13

 

GREC

Butlletí electrònic

04/06/2013


Píndola resolutiva 29: Retirar-se és de covards?

Acostumem a pensar que retirar-se és de covards, que no hem d'evitar els conflictes. Però, a vegades, el fet de posposar-los momentàniament pot ser apropiat, per tal de poder reflexionar i veure les coses des d'una altra perspectiva quan estem desbordats emocionalment.

  • És el cas, per exemple, de temes que requereixen esforços irracionals.
  • O quan hi ha temes més importants i urgents per abordar.
  • Quan es necessita temps per recopilar informació abans d'actuar
  • Quan ets incapaç d'abordar la situació perquè hi estàs massa implicat emocionalment i necessites temps i distància.

Vigila com practiques la retirada, perquè això pot debilitar el teu posicionament, entenent que ja estàs d'acord (qui calla consent, diuen).

O si l'altra part espera que actuïs, pot afectar la vostra relació negativament.

Ara ja tens una eina més per a la teva gestió emocional i per evitar els conflictes! Consulta tota la caixa d'eines a través de les píndoles resolutives.


GREC a Vilobí d'Onyar, Palamós, al Consell Comarcal del Gironès...

Aquestes setmanes estem fent formació i mediacions a diferents llocs de Catalunya.

Per encarrèc de l'Ajuntament, estem fent un procés de mediació a Vilobí.

A Palamós, hem fet una formació per a tècnics sobre gestió de conflictes aplicada a entitats del municipi.

Des del mes d'abril participem al Programa Integral d'Acollida Comarcal del Gironès, on gestionem el Servei de Mediació Intercultural, de traducció i formacions (per exemple, alguns grups de coneixement de l'entorn a persones nouvingudes).

Si tu també vols treballar amb nosaltes, escriu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Èxit de la Jornada Gènere i Conflicte

jornada_genere_conflicte

En aquesta edició tercera edició de les jornades de mediació es va reflexionar sobre les contribucions que es poden fer des de l’àmbit del conflicte i la convivència per promoure unes relacions igualitàries, respectuoses i no discriminatòries entre homes i dones.

Més imatges del taller 'Enruta't'


Agenda

2a edició del curs de community manager organitzat amb la Fundació Universitat de Girona.
Com fer un social media plan, eines pràctiques i gratuïtes... amb especial èmfasi en l'àmbit social i el tercer sector.

communitymanager_girona

 

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

 

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia