Imprimeix
PDF

Destinataris

 

Cliqueu i descarregueu-vos els catàlegs, on trobareu les diferents activitats i serveis de GREC organitzats per públics:

Adults

Infants i joves

Gent Gran

Docents

Empresa

Administració pública


Expliqueu-nos què necessiteu; nosaltres estudiem cadascun dels casos i ajustem un pressupost personalitzat.

 

Novetats

* Gamesercises

Implantem les noves tècniques internacionals de resolució de conflictes basades en els jocs per a infants i joves

Eines pràctiques i innovadores per a docents!

Aquest estiu hem estat a Berkeley i Río de Janeiro per conèixer les noves tendències en resolució de conflictes i introduir-les a Catalunya. Un dels mètodes que hem treballat amb èxit és "gamesercises": un joc de paraules que combina "joc" (game) i "exercicis" (exercises).

En aquests tallers formatius Azahara Haughey Barquín, pedagoga i coordinadora de projectes a GREC, ofereix, de manera pràctica i creativa, eines als docents per poder treballar el conflicte a l'aula a través de jocs i activitats específicament preparades amb aquesta finalitat. Una tècnica introspectiva que combina el joc amb l’exercici  amb un objectiu clar de treballar valors -no sempre prou visuals- i donar-los imatge i paraula.  La intenció és que les persones surtin de les sessions amb eines noves, utilitzant la creativitat i imaginació, per treballar en el seu entorn professional.

Sou formadors, docents...? Voleu programar aquest curs? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

* Eines i recursos a la xarxa

Curs dirigit a persones amb un perfil d'usuari bàsic d'ordinador, que té com a objectiu que els i les participants desenvolupin competències bàsiques que els permetin l'aprofitament dels recursos que ens proporciona la xarxa en la seva vida quotidiana (personal, social, cultural, laboral....).

En els tallers s’utilitzen exclusivament els recursos gratuïts que podem trobar a internet. Per a la realització del curs s’utilitza una metodologia essencialment pràctica. Fora de les hores del seminari els i les alumnes es mantenen en contacte (entre ells i amb el professor) per a anar practicant el que s'hagi explicat i per a la resolució dels dubtes.

rsc_conflictes

 

* Gestió de les relacions dins les organitzacions (Tríptic).

 

gune

* Taller de documental social "Tots som nosaltres"

Què us semblaria treballar la diversitat cultural (valors, actituds...) realitzant un documental?

Es tracta d'aprendre a conviure amb les diferents cultures de l'aula a través del llenguatge audiovisual.

Guió, enregistrament... i declaracions! Tots els joves són guionistes, càmeres, realitzadors.... I fins i tot les famílies són part implicada per treballar la cohesió social a tots els nivells.

Organitzen: Fundació Guné i GREC

Segueix el blog del projecte