Trenca't el cap

Imprimeix
PDF
juny
04

Retirar-se és de covards?

Acostumem a pensar que retirar-se és de covards, que no hem d'evitar els conflictes. Però, a vegades, el fet de posposar-los momentàniament pot ser apropiat, per tal de poder reflexionar i veure les coses des d'una altra perspectiva quan estem desbordats emocionalment.

Imprimeix
PDF
abr.
02

La intel·ligència emocional als centres educatius

inteligencia_emocionalDes de GREC hem realitzat una xerrada-taller sobre intel·ligència emocional amb els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Gravi de Barcelona, en el marc de la setmana del crèdit de síntesi que girava al voltant d'aquest tema.

Imprimeix
PDF
abr.
08

Gestió dels conflictes, gestió de les emocions... Gestió del trastorns alimentaris

mareLa setmana passada vam oferir una xerrada a l'IES Jaume Callís de Vic per parlar sobre els riscos d'una mala alimentació i els trastorns de conducta alimentaris: anorèxia, bulímia, ortorèxia (obsessió pel menjar saludable...).

La idea que més va sorprendre a la vintena d'assistents entre famílies i joves va ser que els trastorns alimentaris són trastorns de conducta, un tema mental, per la qual cosa sovint no sabem com reaccionar

Imprimeix
PDF
febr.
14

Còmic per treballar el racisme

rumors

Es tracta del còmic Blanca Rosita Barcelona, un dels materials divulgatius generats en el marc de l’Estratègia BCN Antirumors i del Programa BCN Interculturalitat.

Més informació sobre materials educatius per treballar el racisme en l'oci, a l'aula...