Jocs

GREC dóna la possibilitat de fer una presentació guiada dels jocs amb una persona monitora que condueixi els debats i diàlegs sobre el contingut.
Si hi esteu interessats, ompliu el següent formulari.
Imprimeix
PDF

Joc en línia "Com visc els meus conflictes"

lectorcompulsiu
El cas del lector compulsiu.
Joc en línia per a joves.

El jugador es posa en el paper d'un mediador que ha de resoldre diferents situacions conflictives que es produeixen dins d’un institut d'educació secundària.

També us podeu descarregar la Guia Didàctica.
Imprimeix
PDF

Joc "Fets per viure. Encaixa't a Cat"

exfetsperviureRecurs audiovisual interactiu per donar a conèixer pautes de convivència i civisme dins del model de societat catalana.

El joc planteja vuit escenaris quotidians que poden arribar a ser generadors de conflicte. Davant d’aquestes situacions, el jugador té diferents maneres d’actuar i cal escollir la resposta que afavoreixi més la convivència. La intenció del joc no és valorar el grau de convivència de l’usuari, sinó visualitzar diferents àmbits on s’estableixen relacions dins de la comunitat i reflexionar sobre com actuem.
Imprimeix
PDF

Joc "Què dius, què veus? Un joc de misteri sobre els conflictes"

jocmisteriJoc de misteri per a infants i adolescents de 8 a 12 anys, destinat a escoles, ludoteques, biblioteques, centres cívics, esplais i altres equipaments.

L'objectiu del joc és descobrir que davant d’una situació de conflicte intervenen diferents agents, cadascun dels quals té uns interessos i unes necessitats diferents. A partir d’aquí cal trobar fórmules imaginatives que permetin donar una solució o resposta positiva al conflicte proposat i transferir el que s’ha après al dia a dia de l’aula, buscant noves formes de resoldre els seus conflictes quotidians.

Imprimeix
PDF

Joc en línia "Un joc perillós"

joc cor
Un joc perillós.
Mans Unides ofereix un joc en línia perquè puguis assabentar-te de què passa al món. És un joc tipus trivial, on podreu escollir un personatge per jugar i fer un rànquing amb altres jugadors.
Imprimeix
PDF

Joc en línia "Y comieron felices"

msf
Y comieron felices.
Es tracta d'un joc educatiu desenvolupat per Metges Sense Fronteres que, de manera optimista, presenta el tema de la desnutrició infantil a alumnes a partir dels 10 anys.
Imprimeix
PDF

Joc en línia "Estima't"

joc cor
Estima't.
No es tracta d’un guió per treballar. Es tracta d’uns suggeriments a partir de les quals es pot aprofitar el material que us ofereixen les imatges. Les imatges són l’excusa per parlar, plantejar i aprofundir. El que us oferim són, només, unes pistes; segur que vosaltres les sabreu desenvolupar i aplicar de manera creativa i adaptant-les als grups amb els que heu de treballar.
Endavant i bona sort!!
Imprimeix
PDF

Joc en línia "Food force"

games-160x100
Food force.
El Programa Mundial d’Alimentació de les Nacions Unides, ha creat el primer joc humanitari, Food Force, que reprodueix una suposada situació de crisi, i implica als jugadors i jugadores a combatre les injustícies provocades per la guerra i la sequera. El joc, recomanat per nens i nenes de 8 a 13 anys, els convida a lluitar contra la fam a través de l’ajuda alimentària.