Consulta totes les notícies :

Imprimeix
PDF
juny
21

GREC a Vilobí d'Onyar, Palamós, al Consell Comarcal del Gironès...

Aquestes setmanes estem fent formació i mediacions a diferents llocs de Catalunya.

Per encarrèc de l'Ajuntament, estem fent un procés de mediació a Vilobí.

A Palamós, hem fet una formació per a tècnics sobre gestió de conflictes aplicada a entitats del municipi.

Des del mes d'abril participem al Programa Integral d'Acollida Comarcal del Gironès, on gestionem el Servei de Mediació Intercultural, de traducció i formacions (per exemple, alguns grups de coneixement de l'entorn a persones nouvingudes).

Si tu també vols treballar amb nosaltes, escriu-nos a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Imprimeix
PDF
juny
14

Èxit de la Jornada Gènere i Conflicte

jornada_genere_conflicte

En aquesta edició tercera edició de les jornades de mediació es va reflexionar sobre les contribucions que es poden fer des de l’àmbit del conflicte i la convivència per promoure unes relacions igualitàries, respectuoses i no discriminatòries entre homes i dones.

Més imatges del taller 'Enruta't'

Imprimeix
PDF
maig
03

Xerrada-taller sobre Resiliència a Lloret de Mar

Èxit de participació a la xerrada-taller sobre resiliència celebrada al Centre Civic 'El Rieral' de Lloret de Mar. Participació activa dels assistents, que van treballar activament a través de dinàmiques de grup per adonar-se de la importància d'acceptar a les persones incondicionalment i mostrar comprensió, per poder treure tots els recursos que tenen ells en la interacció i deixar a l'altre que pugui treure també els seus recursos. Un apropament a la resolució de conflictes centrada en els recursos i no en les dificultats.

Imprimeix
PDF
abr.
25

Com gestionar un conflicte si no tenim confiança amb l'altra part?

Hem parlat sovint de tècniques de gestió de conflictes, com ara el win-win (guanyar-guanyar a través de la col·laboració). I per què és important conèixer tècniques? Perquè les situacions de conflicte són habituals -a casa, a la feina...- i hi intervénen els nostres interessos, necessitats, objectius o valors, interferint amb l'altra part. Vaja, que és habitual tenir prioritats diferents, maneres de percebre-ho diferent. No hi ha res de dolent en això! Sovint, un conflicte presenta oportunitats de millora. Per tant, és important comprendre (i aplicar) diferents tècniques de resolució de conflictes.

Avui us presentem l'estratègia del compromís: arribar a un pacte que satisfaci les dues parts a un nivell acceptable.

Imprimeix
PDF
abr.
19

Aquest Sant Jordi...

llibresstjordiUn Sant Jordi

Innovador

Solidari

2.0

(i ecònomic!)

Biblioteca Virtual de GREC

 

Imprimeix
PDF
abr.
15

Trobada de la comissió de resiliència GREC

comissions

El divendres 3 de maig hi ha trobada de la comissió de resiliència de GREC, a les 17.30h a la Casa del Mar de Barcelona (carrer d'Albareda, 1-13. 08004 - Barcelona: mapa).

S'abordarà l'organització de formacions en línia des de GREC i continguts sobre resiliència relacionats amb dones, joves i risc.

Si vols tenir més informació i/o formar part de la comissió, escriu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Imprimeix
PDF
març
28

Com gestionem el processos de canvi?

A les organitzacions, les causes que poden iniciar un procés de canvi poden ser tan diverses com serveis presti i processos utilitzi per prestar-los. Les percepcions de les persones implicades són diferents i d'elles derivaran les seves actituds. Així mateix, les reaccions varien segons el canvi: imposat o consensuat.

Imprimeix
PDF
març
22

Guanyadors llibres "Mediación policial"

sortea2 resultat

 

Els guanyadors dels dos llibres Mediación policial són el número 6 (Mari Carmen Insa) i 1 (Mireia Mitjavila). Moltes felicitats! En breu ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos-els arribar.

Consulteu totes les opinions que hem recollit a la pregunta "Creieu que la pràctica de la mediació policial per part dels agents aporta beneficis a l'organització policial? I a la ciutadania? Quins serien aquests beneficis?".

Imprimeix
PDF
març
18

Viatge de fi de curs, o curs de resolució de conflictes?

bandeirantes-carretera_2531055Hi ha històries que fa il·lusió compartir. I és que no passa cada dia que uns estudiants declinin fer el viatge de final de curs i optin per fer sessions sobre resolució de conflictes.

Això és el que hem viscut a l'IES Ferran Tallada de Barcelona, on professionals de GREC han impartit el curs Eines per a la millora de la convivència en els diferents àmbits laborals amb 48 estudiants dels Graus superiors d'Animació Sociocultural i Turisme i d'Integració Social.