Imprimeix
PDF

Butlletí GREC 15/06/12


GREC

Butlletí electrònic

15/06/2012


Píndola resolutiva 11: Com afrontar constructivament un conflicte

En Ramon té problemes a la feina. No sap per què, últimament se sent sota pressió i es tensiona de seguida quan parla amb els companys. La crisi els ha obligat a prendre decisions dràstiques i tot és motiu de conflicte.

Així que ha vingut a GREC per demanar-nos ajuda: necessita eines per gestionar aquestes situacions.

Com estem treballant amb en Ramon? I com pots treballar tu per gestionar constructivament els conflictes?

Primer de tot, és important saber com actuar:

 • Tranquil·litzar-nos abans
 • Pensar en fer el millor possible
 • Parlar amb l'altra persona
 • Buscar el millor moment
 • Tractar els problemes d'un en un
 • Descriure la situació des del teu punt de vista i veure com t'afecta
 • Preguntar el punt de vista de l'altre i escoltar-lo
 • Parafrasejar el que ha dit per comprovar que l'entens
 • Ser flexible
 • Arribar a acords tenint en compte els objectius de les dues parts

I també és bo saber que un conflicte no serà sempre igual, sinó que té diferents fases:

 • Primer, cal parar la baralla/discussió
 • Després, diagnosticar el problema, és a dir, definir el conflicte
 • Reflexionar sobre els interessos de cada part
 • Escoltar solucions alternatives i les conseqüències

Estàs en conflicte? Respira fons i tingues en compte aquests consells. I si necessites ajuda, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


activitats_estiu_amb_grecTallers i cursos per a aquest estiu

Pertanyeu en una entitat, esplai o escola i voleu organitzar tallers i cursos per a nois i noies?

A GREC disposem d'activitats ludicoeducatives amb diferents formats per passar un estiu divertit i enriquidor. Vosaltres poseu els lloc i els participants, i nosaltres ens encarreguem de tot.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


GREC s'integra a Plataforma Educativa

GREC (Grup de Recerca i Estudi dels Conflictes) ja fa més de deus anys que treballa per a la millora de la convivència. Sempre amb esperit innovador i integrador.

Durant aquesta dècada hem anat creixent i evolucionant com a entitat. És dins d'aquest context de seguir mirant endavant que ens hem integrat a Plataforma Educativa, organització que agrupa altres entitats totes elles relacionades, com nosaltres, amb el món social. Iniciem amb ells un treball en equip que ens permetrà créixer i sumar.

Des d’ara, ens trobareu a l’adreça: c/ Garrotxa, 7 – Girona.

I als mateixos correus i telèfons: 972 200 545 i 618 61 68 63 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

GREC Resolució de conflictes entén que en el moment d'omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se'n derivarà. L'usuari autoritza amb aquest acte a GREC Resolució de conflictes a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l'autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP). L'usuari que facilita dades de caràcter personal a GREC resolució de conflictes podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a aquesta entitat.

Si has rebut aquest e-mail per error o desitges donar-te de baixa respon aquest e-mail amb l'assumpte "ESBORREU-ME DE LA LLISTA"

 


butlletins

Consulta tots els butlletins
Vols rebre'l al teu email?

GREC

Vols ser de GREC?
Avantatges de ser GREC

Bloc

Vols conèixer el bloc de GREC?

Facebook

Segueix-nos a facebook!

Twitter

Segueix-nos a twitter!


© 2011 Grecxarxa | Ctra. de Barcelona 12-14, 3r 6a. 17001 Girona | Tel.: 972 200 545 | A/e.: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Vull rebre'l a la bústia