Imprimeix
PDF
jul.
11

GREC pren part a la jornada 'la gestió dels rumors vinculats a la immigració'

GREC ha participat recentment a la jornada sobre rumors organitzada per la Direcció General per a la Immigració, del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat. Una temàtica que també tractem des de la nostra entitat, amb el projecte Dones amb empenta.

La sala d'actes de la Delegació del carrer Calàbria era plena, una demostració de l’interès que desprèn el tema de la immigració. Hi va haver una introducció molt interessant a càrrec de Miquel Àngel Essomba, on va ressaltar la relació entre el rumor, els estereotips i els prejudicis, i entre aquests i una reacció natural de defensa i necessitat de clarificació davant del que és desconegut i que, inconscientment, classifiquem de diferent i perillós. Si volem tirar endavant amb una societat oberta i respectuosa hem d'aconseguir modificar aquesta relació.

Van seguir dues taules rodones de quatre ponents cada una, en que es van exposar experiències de bones pràctiques realitzades des d'entitats i des de l'administració. Totes elles van ser molt enriquidores. Des de GREC considerem que aquestes trobades són molt positives, tant pel que representen de formació com pel fet d’evidenciar la feina que s'està fent des de tots els àmbits, a més de posar en contacte molts agents que treballen en la mateixa direcció.

 

Més informació:

Coneix més detalls sobre el pla del govern per lluitar contra els rumors de la immigració.

Reflexionem!Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP