Imprimeix
PDF
set.
27

Formació per al professorat de primària als centre educatius de Cervera

retallada

 

S’ha realitzat un curs per al professorat en temes de mediació per donar recursos tècnics en situacions de conflicte.

 

 

 

Els dies dia 7 i 8 de setembre el professorat de primària dels centres educatius de Cervera han assistit a una xerrada sobre mediació i resolució de conflictes.

Des del Servei de Suport a les Comunitats de Veïns (SSCV) de la Paeria es planteja continuar realitzant sessions de formació als centres educatius del municipi de Cervera, impartides per la figura de la mediadora i agent cívic. Són formacions dirigides als alumnes i/o al professorat per tal de dotar-los d’una sèrie de coneixements i habilitats que els permetran millorar les relacions que estableixin amb els altres. El propòsit és el d’aprofundir i posar en pràctica aquests coneixements i habilitats per promoure una millor convivència tant al centre educatiu com al seu entorn, tot facilitant el diàleg i la cooperació amb els altres.

L’objectiu general de les formacions és el de facilitar i millorar les relacions al centre educatiu, proporcionant una sèrie d’eines i recursos a tant als alumnes com als professors.xerrada

Com a objectius específics del projecte destaquem els següents:

  • - Sensibilitzar cap a una visió de la resolució alternativa de conflictes, i els avantatges que aquesta comporta davant d’una visió més competitiva.
  • - Donar eines comunicatives i promoure les habilitats socials, per tal d’afavorir una resolució dialogada i pacífica dels conflictes que poden sorgir en la vida quotidiana.
  • - Fomentar la conducta cívica coneixent quines accions són cíviques i quines no ho són.
Si alguna entitat està interessada en rebre alguna d’aquestes sessions o participar d’alguna dinàmica es pot posar en contacte amb nosaltres al telèfon 972 200 545 o escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .


Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP