Imprimeix
PDF
jul.
05

El pla de polítiques de dones Sarrià de Ter

igualtat_de_genereGREC i l'Ajuntament de Sarrià de Ter tornem a treballar en el disseny del Pla local de polítiques de dones 2012-2014. Hem començat per un anàlisi i diagnosi de la realitat municipal de Sarrià de Ter per tal de determinar i sistematitzar aquelles necessitats i prioritats de la població. A partir d'aquí, es concretarà en un pla d'accions.

 

Es tracta d'un projecte proactiu que permet establir contactes, cooperació i col·laboració amb diferents entitats, administracions i professionals implicats en el desenvolupament d'accions per promoure la igualtat d’oportunitats en el municipi.

Vertebrar i estructurar aquest conjunt d’accions és cada dia més necessari, d'acord amb l’estratègia europea de transversalització de gènere (gender mainstreaming): integrar en tots els àmbits d’actuació municipal accions i propostes que afavoreixin el desenvolupament femení per fer una societat igualitària i amb una participació de dones i homes més equilibrada.Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP