Imprimeix
PDF
oct.
06

Les dones de Salt

El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i GREC hem posat en marxa unes sessions formacions sobre l'apoderament de les dones. Formen part del projecte Dones amb empenta i es duran a terme d'octubre a gener.

El projecte va destinat a  dones en situació de risc d'exclusió social, així com a dones immigrades de recent o tardana incorporació.

Es vol incidir a partir de tallers vivencials, participatius i creatius, en la gestió de les emocions, afavorint les habilitats socials i la relació en la comunitat. Mitjançant els tallers vivencials volem reforçar els aspectes que tenen a veure amb l'autoestima, el reconeixement personal i la resiliència. Dotar-les de recursos i eines per a la seva millora en els espais de vida i convivència, així com facilitar la seva inclusió sociolaboral.

El pla de formació està també ideat amb l’objectiu de capacitar a nivell bàsic aquelles dones interessades en desenvolupar un paper actiu a nivell comunitari. La presa de contacte en aquest sentit es preveu a través de la preparació d'un seguit de dinàmiques formatives com ara xerrades, tallers, debats, entre d’altres, que ens permetin establir un marc de discussió útil sobre el paper que cal prendre com a agents de convivència.Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP