LA VOSTRA

XARXAVoleu publicar a la Mediatk?
TRENCA'T

EL CAP
NOTÍCIES
RECURSOSBiblioteca virtual
Jocs
Altres materials
Imprimeix
PDF
des.
19

Sorteig del llibre "Tres quarts de 8"

portada tres quarts de 8Parlem clar de la realitat educativa i econòmica? Aquesta és la qüestió que planteja el llibre "Tres quarts de 8" de l'Antoni Argent, professor de secundària i economista. És el segon llibre de la trilogia "TRES QUARTS" (el primer llibre us el vam presentar aquí).

En sortegem dos exemplars! Com guanyar-ne un?

Només has de deixar un comentari a aquest post proposant-nos una solució personal, creativa i solidària a la crisi. És igual que sigui una idea senzilla, o coneguda; és la TEVA, la que poses en pràctica en el teu dia a dia, la que t'alleugereix.

No t'oblidis de posar el teu correu electrònic al comentari perquè puguem contactar amb tu. El sorteig es tancarà el dimecres 9 de gener a mitjanit.

Les converses que mantenen els protagonistes i personatges que apareixen en el text ens acosten a una realitat educativa i econòmica que molts cops no apareix ni als diaris, ni a la televisió ni a la ràdio… No us espanteu que NO és un Ni un manual de pedagogia Ni d’economia. Tant el poden llegir joves, pares i mares, professors, avis, etc. Un llibre sense tecnicismes i escrit amb un llenguatge col·loquial perquè tothom entengui el que s’hi explica.

El també professor i dibuixant tarragoní Andreu Faro hi col·labora amb els seus acudits gràfics per donar un to divertit al que s’exposa en forma de narració.

A més a més, és un llibre solidari: els diners derivats de la seva venda es destinen a l’ONGD MANS UNIDES per a la construcció d'un institut de secundària a la ciutat de Bo (Serra Lleona – Àfrica).

*El sorteig es farà amb l'aplicació automàtica "Sortea2" introduint el número de comentari. Molta sort!Comparteix aixó a les teves xarxes socials
Del.icio.us! Google! Live! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP

Comentaris  

 
#5 Maria Jesus 08-01-2013 19:02
Esta crisis es una oportunidad de construir un mundo odiferente,reco nstruir las naciones, conseguir la paz entre las gentes, no cesemos de buscar lo que favorece la justicia y construye la vida en comun
Citar
 
 
#4 Dolors 08-01-2013 10:47
Intento girar pàgina i no fer cas d'aquesta crisi que jo ni els meus hem creat. Dono valor al dia dia, a tot allò que ens acosta més els uns als altres. M'adono que la crisi no em pot prendre el temps, el meu temps i com jo el gestiono amb les persones més pròximes, tant a nivell familiar com professional.
Citar
 
 
#3 Miquel 07-01-2013 16:08
A casa, pensem que això de la crisi va per llarg i ens hi em posat de forma decidida , durant aquest 2012 hem renunciat a un cotxe i a la televisió, hem posat ordre en l’economia familiar, hem instal·lat un sistema per escalfar l’aigua amb el sol i un sistema per recuperar l’aigua de pluja. Hem fet algunes reformes per millorar l’aïllament de la nostra vivenda i aquest hivern hem prioritzat escalfar-nos amb llenya. Hem millorat l’hort i el nostre galliner i hem plantat un parell de fruiters. Hem aprés a fer sabó i ens fem el pa, els iogurts, les melmelades i fem conserves amb l’excedent de l’hort. També, entre altres coses, hem reduït encara més el consum de carn i peix i procurem alimentar-nos amb productes de temporada.
Citar
 
 
#2 Dolors 29-12-2012 18:06
La meva petita aportació és treballar a favor de superar la crisi i no contra la crisi. Anar en contra d'alguna cosa és realment esgotador i provoca molta despesa d'energia anímica. En canvi si treballo a favor de superar-la, sento que l'energia va encaminada d'una altra manera. Miro de transmetre, com a professora, aquest poder que tenen les paraules a classe fent-los reflexionar sobre el valor de les paraules.
A nivell més tangible, aprofito el que m'ofereix el comerç de proximitat del poble i la comarca on visc, encara que alguna vegada vagi a comprar a alguna gran superfície.
Citar
 
 
#1 MONTSERRAT 21-12-2012 20:18
Som 5 a casa; tinc 4 fills, dos de biològics i dos en acolliment familiar i la meva solució personal, solidària i creativa respecte a la crisi és dissenyar menús que siguin sans i nutritius seguint la dieta mediterrània per un cost total de 10 euros al dia entre tots i posar-ne 1 en un fons comú per donar a una ONG al final de l'any. Cal fer un esforç d'imaginació, però és possible.
Citar